Adatvédelmi Nyilakozat

Működésünk során a vásárlóktól tudomásunkra jutott információk megszerzése és feldolgozása során eleget teszünk a személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998. évi VI. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény vonatkozó rendelkezéseinek, a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzatának, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre.

A KOS Tervező és Gyártó Bt. csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Amennyiben Ön honlapunkon keresztül, vagy az ott található e-mail címek valamelyikét használva személyes adatokat ad meg, abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat a KOS Tervező és Gyártó Bt. a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje. A honlapunkon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a megrendelés teljesítéséhez, másodsorban vállalkozásunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel. A nyilvántartott adatokat a megrendelések teljesítéséhez szükséges, futár részére történő adatszolgáltatást leszámítva harmadik személynek nem adjuk ki. A futárok az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni.

Önnek viszont jogában áll, hogy ezen információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailben jelezze nekünk.

Cellux Csoport TEDx Youth@Budapest IT Services

E-MAIL: [email protected]
TELEFON: +36 30 486 4806