CSAPAT

A CÓKMÓK egy igazi közösségi projekt. Az ötlet megszületésétől a megvalósításig vezető úton számtalan lelkes ember és szervezet állt önként mellé, segítette az útját.

Kezdetben, mint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen készített dilomamunkát segítették Cosovan Attila témavezető, Tölg-Molnár Zsófia gyermekpszichodráma vezető, a Cseppkő Gyermekotthon és a TEGYESZ Alföldi utcai Befogadó Otthonának munkatársai.

A 2012-ben megrendezett [email protected] konferenciának köszönhetően, ahol Kovács Borinak lehetősége nyílt bemutatnia ötletét nagyközönség előtt is, rengeteg ajtó nyílt meg a projekt előtt, óriási mennyiségű bíztató visszajelzés és segítő szándék ért el hozzá.

A kitartó érdeklődést látva, 2013 nyarán összeállt a ‘megszállottak’ szűkebb csapata, akik munkáját ‘segítőik’ készséges munkája egészítette ki. Az itt látható csapaton kívül óriási húzó erőt jelentett számukra az a sok ismeretlen címről érkező levél, megkeresés, amik az elindulást ösztönözték, valamint a kitartó baráti és rokoni támogatás.

Cellux Csoport TEDx Youth@Budapest IT Services

E-MAIL: [email protected]
TELEFON: +36 30 486 4806